Cauta:
in

Kiehl’s

Categorii: Magazine cosmetice
Adresa: Șoseaua București-Ploiești 42D, sector 1, Bucuresti, Baneasa, Sector 1
Web: http://www.kiehls.ro/

Descriere

Încă din 1851, venerabilul furnizor newyorkez de produse de calitate superioară destinate îngrijirii pielii şi părului, a luat fiinţă ca o farmacie în stil clasic european. Produsele noastre sunt rezultatul unei bogate şi îndelungate tradiţii ştiinţifice în cosmetică, farmacologie, botanică şi cercetare medicală, aprofundate de-a lungul generaţiilor.

Standardele formulelor Kiehl’s sunt legendare, fiind bazate pe istoria noastră farmaceutică menită să conceapă cele mai sigure şi eficiente produse care respectă bariera naturală a pielii. Kiehl’s consideră că oricine poate avea o piele sănătoasă, reîntinerită. Prin utilizarea acestor produse, clienţii primesc „Garanţia Kiehl’s Pentru O Piele Sănătoasă”. Graţie produselor Kiehl’s foarte eficiente şi de calitate superioară, clienţilor li se garanteză că vor avea o piele mai sănătoasă în 28 de zile.

Când vizitaţi un magazin Kiehl’s, aşteptaţi-vă atât la o consultaţie personalizată, cât şi la recomandări de produse potrivite pentru dumneavoastră. De asemenea, pentru a vă ajuta să găsiţi regimul optim personalizat pentru îngrijirea pielii şi părului, vă încurajăm să încercaţi eşantioanele produselor noastre.

Produse naturale de lux
5 minute consultație personalizată a pielii
Recomandare regim de îngrijire

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii