Cauta:
in

Kiehl’s

Categorii: Ingrijire piele, Magazine cosmetice
Adresa: Bulevardul General Vasile Milea, nr. 4, Bucuresti, Militari, Sector 6
Telefon: 314250905

Descriere

Kiehl’s Since 1851, venerabilul furnizor newyorkez de produse de calitate superioară destinate îngrijirii pielii şi părului, a luat fiinţă ca o farmacie în stil clasic european.

Familia fondatoare a Kiehl’s şi-a deschis o farmacie de cartier pentru a răspunde nevoilor individuale ale fiecărui client. Preluând afacerea de la Dl. John Kiehl, familia Morse şi-a servit comunitatea din East Village, şi-a tratat clienţii ca pe proprii vecini şi şi-a întâmpinat toţi vizitatorii care veneau la Kiehl’s ca şi când ar fi fost la ei acasă. Prin această atitudine, farmaciştii şi chimiştii fondatori ai Kiehl’s au creat o tradiţie a serviciilor personalizate care a devenit legendară. Aproape 160 de ani mai târziu, magia „experienţei Kiehl’s” învăluie întreaga lume pe măsură ce compania continuă să îşi răsfeţe clienţii cu produse de înaltă calitate care garantează sănătatea pielii şi a părului acestora. Mesajul familiei rezistă şi astăzi: “Vă servim cu plăcere.”

Produsele Kiehl’s au la baza formule eficiente pentru îngrijirea pielii şi a părului, folosind cele mai avansate tehnologii şi încorporând ingrediente naturale într-o concentraţie ridicată.

Produsele noastre au formule testate clinic adaptate chiar şi pentru pielea sensibilă.
În plus, ne întâmpinăm consumatorii asemeni membrilor unei mari familii şi îi aşteptăm cu consultații personalizate şi eşantioane gratuite la fiecare vizită.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii