Cauta:
in

Intersport

Categorii: Echipament sportiv
Adresa: Str. Stefan cel Mare, nr. 28, Bacau
Telefon: 0234 577 292
Web: http://www.intersport.ro/

Descriere

În 1968, 10 organizaţii naţionale de succes au congregat, având în minte un singur scop unitar: să creeze o reţea internaţională, ce urma să administreze operaţiuni pe piaţa articolelor sportive şi care să ofere clienţilor din toată lumea o sumă de beneficii, concretizate în încredere în brand şi în magazinele grupului şi cele mai satisfăcătoare produse. Grupul astfel format în Paris, a dat naştere companiei INTERSPORT şi astfel a pus bazele a ceea ce un pic mai târziu a devenit cea mai mare reţea de magazine de articole sportive din lume.

Mesajul de brand al INTERSPORT: “Sport to the People”: pe măsură ce îţi place să faci ceva, o vei face din ce în ce mai mult. Astfel, te ajutăm să-ţi alegi echipamentul de sport, care îţi va asigura cea mai mare satisfacţie.

Suntem pasionați. în împărtăşirea clienţilor noştri a experienţelor sportive. Ne asigurăm că fiecare client primeşte cea mai bună consiliere, în funcţie de vârstă, abilităţi şi buget. Ne angajăm să asigurăm tuturor beneficiile unui stil de viaţă activ şi sănătos. Suntem dedicați în asigurarea echipamentelor şi mărcilor potrivite pentru obţinerea celor mai mari satisfacţii sportive.

MĂRCI EXCLUSIVE – Mckinley, FIREFLY, TECNOpro, ETIREL, ENERGETICS.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2023, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii