Cauta:
in

INTERMEDICAS WORLDWIDE

Categorii: Cabinete urologie, Cabinete medicina generala, Cabinete medicina interna, Cabinete ortopedie-traumatologie
Adresa: STR. STOLNICULUI, NR. 6-10, SECTOR 1, Bucuresti, Kiseleff, Domenii, Sector 1
Telefon: +40 21 222 13 70 / +40 734 327 430
Fax: +40 21 222 13 68
Web: http://www.intermedicas.com

Descriere

INTERMEDICAS WORLDWIDE este o companie independenta cu activitati in domeniul managementului serviciilor medicale internationale si managementului pacientului. Compania noastra a fost infiintata de medici in urma unor experiente personale si a dificultatilor intalnite in gasirea unei solutii de tratament in timp util. In plus,majoritatea personalului Intermedicas Worldwide poseda cunostinte si pregatire in domeniul medical, astfel incat putem asigura obiectivitatea demersurilor noastre, tinta fiind gasirea celor mai bune optiuni de tratament din intreaga lume.

Misiunea companiei noastre

Misiunea noastra este de a facilita accesul pacientilor la servicii medicale de cea mai buna calitate, in cele mai performante institutii de profil din intreaga lume si la medici specialisti de renume cu vasta experienta, care au abilitatea de a trata si solutiona cele mai dificile cazuri. Criteriile de selectie a medicilor si clinicilor cu care colaboram sunt stricte, obiective si se bazeaza pe eficienta actului medical si mai putin pe popularitatea unor destinatii in mass-media.

Viziunea Intermedicas

In ciuda dificultatilor pe care le traverseaza sistemele medicale din intreaga lume, pacientii trebuie sa poata avea acces la solutii optime si realiste pentru tratamentul de care au nevoie, indiferent unde acesta se gaseste, incel mai scurt timp posibil. Intelegem limitele sistemelor de sanatate de pretutindeni, dar, fiind pasionati de meserie si avand vocatia de medic, dovedim cu fiecare caz ca pot exista solutii rapide, optime si eficiente pentru un tratament asa cum ne dorim fiecare dintre noi.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii