Cauta:
in

Institutul Ceh de Cultura

Categorii: Sali de spectacol
Adresa: Str. Ion Ghica, nr. 11, Bucuresti, Centrul vechi, Universitate, Centru, Sector 3
Telefon: 021/3159143
Web: http://www.czechcentres.cz/bucharest/novinky.asp

Descriere

Centrul Ceh Bucuresti este o institutie culturala si de acordare a informatiilor, care prezinta publicului romanesc manifestarile culturale si economice din Republica Ceha.
Suntem o parte a retelei Centrelor Cehe, organizatie bugetara a Ministerului Afacerilor Externe a Republicii Cehe. Scopul nostru este dezvoltarea dialogului cu publicul strain in domeniul culturii, educatiei, comertului, turismului si prezentarea Republicii Cehe ca o tara moderna si dinamica. in prezent avem 24 de filiale in 20 de tari ale lumii.
Centrul Ceh Bucuresti se adreseaza unui public larg, incercand cu precadere sa trezeasca atentia publicului tanar. Organizeaza actiuni culturale si in alte orase de pe tot teritoriul Romaniei.


In domeniul cultural:
Organizam sau ajutam la organizarea de expozitii de arta contemporana mai ales pentru publicul tanar. in anul 2006 vom prezenta in primul rand actiuni din domeniul noilor mass-media, fotografiei, artei plastice, muzicii electronice si arhitecturii. De asemenea, organizam conferinte pe teme politice si sociologice si participam la toate marile actiuni culturale internationale nu numai din Bucuresti.


In domeniul turistic:
Oferim tuturor celor interesati de calatorii in Republica Ceha informatii turistice, distribuim materiale informationale ale agentiei CzechTourism.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2020, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii