Cauta:
in

IMPRINTO

Categorii: Stampile
Adresa: Bulevardul General Vasile Milea, nr. 4, Bucuresti, Militari, Sector 6
Telefon: 721176287

Descriere

„IMPRINTO – un concept modern pe piață serviciilor de personalizări produse
Că rezultat al preocupărilor permanente de a răspunde rapid la solicitările și nevoile clienților săi, compania “Trodat-ștampile Express” lansează un nou concept și servicii marca “IMPRINTO”.

Nouă identitate vizuală- IMPRINTO personalizam pentru ține- abordează un stil modern, în rezonanță directă cu tehnologiile avansate folosite în personalizarea pe loc a unei game extinse de produse: ștampile, cărți de vizită, textile, căni, cadouri și multe altele.
Avantajele serviciilor de calitate și consilierea echipei de specialiști IMPRINTO le puteți găsi în toată rețea de peste 70 de magazine la care se adaugă cele mai noi deschideri din AFI Palace Cotroceni și AFI Palace Ploiești.

“ Suntem bucuroși să prezentăm acum și în România conceptul IMPRINTO conceput special pentru a fi mai flexibili în cererile rapide și tot mai diverse ale clienților nostri”- a declarat șerban Moisa președintele companiei. înființată în anul 1991, compania “Trodat-ștampile Express” este lider în domeniul produselor și serviciilor de profil din România.”

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2022, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii