Cauta:
in

Imaginarium

Categorii: Jucarii
Adresa: Calea Vitan, Nr. 55-59, Bucuresti, Vitan, Sector 3
Telefon: 021.320.02.52

Descriere

Am redeschis magazinul Imaginarium din Bucuresti Mall. Imaginarium, cea mai mare companie din lume dedicată dezvoltarii jucăriilor şi produselor educaţionale pentru copii si familiile lor, a redeschis magazinul din Bucuresti Mall.

Plecând de la credinţa că joaca este esenţială pentru dezvoltarea, sănătatea, capacitatea de a acumula noi cunoştinţe, într-un cuvânt pentru fericirea copiilor, Imaginarium a investit mai mult de 20 ani în elaborarea unor soluţii originale care să ajute părinţii în procesul educaţional prin joacă. Va asteptam cu drag ! Imaginarium oferă părinţilor şi copiilor un univers de valori si idei în care întreaga familie petrece clipe minunate Imaginarium este una dintre cele mai mari retele de magazine specializate în produse pentru copii din lume, cu 600 de puncte de vânzare în 30 de ţări. Soluţii pentru ca întreaga familie să se distreze împreună, gândite pentru a sprijini dezvoltarea copiilor, bazate pe valori care contribuie la crearea unei societăţi mai bune.

Aceasta este formula cu care Imaginarium a captivat părinţi şi copii din întreaga lume. Bazată pe creativitate constantă şi inovaţie, joaca a devenit o sursă de inspiraţie pentru Imaginarium. Considerând joaca mai importantă decât jucăria, Imaginarium crează noi produse şi servicii capabile să ofere familiilor soluţii amuzante, practice şi în pas cu nevoile zilelor noastre. De aceea Imaginarium, cu experienta acumulată în lumea copilăriei şi în consolidarea relaţiei părinte-copil, a creat noi categorii de produse si servicii bazate pe concepte şi idei, rezultate ale îmbinării cunoştinţelor, experienţei şi filozofiei în noi domenii precum: telecomunicaţii, cosmetice şi bijuterii pentru copii.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2024, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii