Cauta:
in

Ice Cube

Categorii: Cluburi si Baruri
Adresa: Str. Republicii Nr. 21, Breaza
Telefon: 0724232823
Web: http://www.icecube.ro

Descriere

Discoteca Ice Cube se afla situata in centrul orasului, chiar linga sediul Politiei, prin urmare oamenii care aleg sa vina aici accepta cu deschidere o eventuala monitorizare, chiar si discreta, a acelora care, pe buna dreptate vegheaza la siguranta noastra.
In fiecare seara la Discoteca Ice Cube sunt invitati de seama, DJ foarte cunoscuti in zona, cu aspiratii inalte si exigente muzicale adecvate trendului actual. Mentionam aici colaborarea fructuoasa si atitudinea foarta inspirata a D.J. Mike care se pliaza cu usurinta pe diferitele stiluri muzicale, care reuseste sa vina in intampinarea dorintelor clientilor, asigurandu-se astfel o atmosfera incendiara.

Dansatorii profesionisti care prezinta in serile de sambata frumoase si incitante programe, animeaza clubul astfel incat uneori ai senzatia ca toti cei de aici se cunosc si participa la unul si acelasi eveniment. De fapt, cei aproximativ 600 de oameni care pot participa la astfel de petreceri nu au cum sa se cunoasca toti intre ei insa cu certitudine ei toti au aceeasi dorinta: sa se distreze dansand.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2019, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii