Cauta:
in

Howard Johnson Grand Plaza

Categorii: Hoteluri, Spatii teambuilding, Sali de conferinte
Adresa: Calea Dorobantilor, nr. 5-7, Bucuresti, Romana, Dorobanti, Centru, Sector 1
Telefon: (+4021) 201 5000
Fax: (+4021) 201 1888
Web: http://www.hojoplaza.ro/ro

Descriere

Hotelul Howard Johnson Grand Plaza, unul dintre cele mai noi si mai moderne hoteluri de lux din Bucuresti, este situat in centrul orasului, fiind destinat mai ales oamenilor de afaceri.

Renovat complet si deschis in anul 2004, hotelul dispune de 285 de camere si apartamente elegante, situate intr-o cladire cu 18 etaje. Mobilierul Ligne Roset special proiectat pentru acest hotel, ca si decoratiunile Ingo Maurer si Philip Stark contribuie la crearea unei atmosfere relaxante pe fundalul unui design contemporan luxos. In toate camerele exista posibilitati de conectare rapida la Internet.


Grand Plaza Conference Center cuprinde 9 sali de conferinta, cu o capacitate totala de cca. 1000 de locuri. Doua sali de bal multifunctionale, modulare, care pot gazdui pana la 400 de persoane fiecare sunt locatii ideale pentru banchete, nunti, seminarii, conferinte. Alte 7 sali de conferinta, cu capacitate intre 20 si 100 de persoane, sunt potrivite pentru sesiuni de training, sedinte de management si reuniuni de consilii si board-uri. In spatiile publice exista posibilitati de conectare mobila la Intenet (LAN Access).

In cadrul hotelului functioneaza doua restaurante de lux: Avalon - restaurant cu specific contemporan - fusion si Benihana – cu specific japonez.

Restaurantul Benihana ofera oaspetilor bucatarie japoneza teppanyaki autentica precum si un bar sushi cu cele mai rafinate produse. Bucatari asiatici de clasa mondiala pregatesc mancarea chiar in fata dumneavoastra, intr-un regal al simturilor.
Avalon este unul dintre cele mai rafinate restaurante din capitala, ce isi intampina oaspetii cu o atmosfera intima si un design uluitor: pereti decorati cu lucrari unice, din sticla, create de artistul local Alexandru Ghildus si instalatii de lumini semnate Ingo Maurer. Meniul este o combinatie intre bucataria euro-asiatica si ingrediente recent introduse in bucataria contemporana. Preparatele sunt prezentate sub forma unor uimitoare constructii arhitecturale, dar primordial ramane tot gustul.Clubul de sanatate functioneaza zilnic pentru oaspetii din hotel, care au acces gratuit la fitness, sauna si hammam si, cu plata, la masaj si solar. Parcarea este subterana, pazita, cu o capacitate de 80 de locuri. Pentru pasionatii jocurilor de noroc, hotelul dispune si de casino.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2023, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii