Cauta:
in

Hotel Prahova Plaza

Categorii: Hoteluri, Spatii teambuilding, Sali de conferinte
Adresa: Strada C.D. Gherea, nr. 11, Ploiesti
Telefon: +40244-526 850
Fax: +40244-526 309
Web: http://www.hotelprahova.ro/

Descriere

hotel prahova, cazare ploiesti
Cu o locatie deosebita, situat in centrul istoric al orasului Ploiesti, Hotel Prahova Plaza va sta la dispozitie cu servicii la standarde internationale de calitate.

Hotelul reprezinta una din cele mai mari investitii de acest gen din zona, conceput pentru client in cele mai mici detalii.
Pentru ca in activitatea si viata noastra de zi cu zi avem nevoie de atmosfera oficiala a unei intalniri de afaceri sau a unei conferinte, fie cadrul armonios si intim al unei cine romantice sau doar putina liniste si decenta, Hotel Prahova Plaza este locul special in care toate aceste caracteristici se reunesc cu succes.

Hotelul dispune de sali de conferinta, care pot fi puse la dispozitia oaspetilor hotelului.

Noi realizam ca o mare parte a clientilor nostrii vin pentru afaceri si tocmai de aceea noi venim in intampinare cu sali de conferinte echipate cu tot necesarul desfasurarii activitatii de business. Capacitatile existente sunt de la 10 persoane pana la 250 persoane. Salile de conferinte dispun de videoproiectoare, ecrane de protectie, flipcharts, accesul la internet. Aici puteti fi siguri ca va puteti desfasura acest gen de activitati fara sa aduceti cu dumneavoastra echipamentul necesar.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii