Cauta:
in

Hotel Caro Golf

Categorii: Hoteluri, Spatii teambuilding, Sali de conferinte
Adresa: Bulevardul Barbu Văcărescu nr. 164A, Bucuresti, Tei, Floreasca, Sector 2
Telefon: +4021.208.6100
Web: http://hotelcaro.ro/

Descriere

Hotel Caro se află la doar 15 minute de centrul Bucureştiului. Cu o arhitectură în stil germanic şi oferind spaţii de cazare confortabile, Hotel Caro este locul ideal atât pentru turismul de afaceri, cât şi pentru cel de leisure. Hotel Caro este situat în partea de Nord a Capitalei pe strada Barbu Văcărescu, în apropierea selectelor cartiere Floreasca, Dorobanţi şi Pipera.

Hotel Caro este cunoscut pentru zona liniştită în care este amplasat, pentru facilităţile moderne şi serviciile de calitate pe care le oferă. Hotelul se adresează oamenilor de afaceri, grupurilor, turiştilor individuali şi organizatorilor de evenimente.

Oferă oaspeţilor săi 216 camere confortabile- Deluxe. Superioare si Standard, doua restaurante cu o capacitate de peste 300 de locuri, un lobby bar precum şi 1050 de locuri dedicate organizării de evenimente.

Hotel Caro este situat la 2 minute de mers pe jos faţă de spaţiile de birouri de pe Fabrica de Glucoză şi Dimitrie Pompei şi la numai 15 minute de mers cu maşina de Romexpo sau centrul oraşului- Piaţa Victoriei, Piaţa Romană, Universitate, Piaţa Unirii.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2023, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii