Cauta:
in

Hotel Campus

Categorii: Hoteluri, Spatii teambuilding, Sali de conferinte
Adresa: Calea Bascovului nr. 2A, Pitesti
Telefon: 0248-61.00.33
Fax: 0248-61.00.44
Web: http://www.campushotel.ro/

Descriere

Încadrat în categoria Business Class, Campus Hotel face parte dintr-un complex exclusivist, creat special pentru cei care nu vor să renunţe la confort şi stil nici atunci când sunt obligaţi să călătorească. Hotelul este rezultatul unei îmbinări perfecte între arhitectura modernă şi atmosfera intimă şi relaxantă a designului Zen.
Succesul hotelului se bazează pe conceptul de travel inteligence – clienţii descoperă aici senzaţii noi fără a pierde, însă, contactul cu ritmul trepidant al afacerilor.

Campus Hotel este destinaţia ideală pentru turismul de afaceri. Centrul de Afaceri alăturat hotelului a fost proiectat şi construit în cadrul unui concept nou, ce se doreşte a fi o variantă modernă, dar elegantă a clasicei săli de şedinţe. Locaţiile acestui ultramodern Business Centre sunt destinate diferitor tipuri de evenimente, de la prezentări de produse şi servicii, seminarii de pregătire, reuniuni de afaceri, cursuri de vară, training-uri, până la mese rotunde, conferinţe, briefing-uri, recepţii, lansări, cocteiluri, private events&parties.
Nu doar stilul şi atenţia pentru detaliu sunt elementele care diferenţiază Centrul de Afaceri, ci mai ales calitatea dotărilor şi a echipamentelor, tehnica de calcul ultramodernă, mobilierul - pe cât de avangardist, pe atât de funcţional - decoraţiunile, designul interior şi, nu în ultimul rând, atmosfera.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2020, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii