Cauta:
in

Hotel Angelo Doro

Categorii: Hoteluri, Spatii teambuilding, Sali de conferinte
Adresa: Str. Maramures nr. 9, Ploiesti
Telefon: 0344 / 144.157
Fax: 0344 / 143.218
Web: http://www.hotelangelodoro.com/

Descriere

Hotelul Angelo D’oro pune la dispozitia oaspetilor 18 camere din care 2 single, 2 twin double si 14 double matrimonial. In fiecare din aceste camere puterea o detin culorile, creand o atmosfera si un decor ce confera autenticitate, gratie mobilierului ales, lenjeriei de cea mai buna calitate, perdelelor de matase fina, draperiilor elegante si mochetelor groase dar moi.

Nu am uitat nici de tehnologia la nivel inalt, reprezentata prin televizoare LCD, retea de telefonie fixa, internet wireless si minibar in fiecare camera. Baile sunt complet si modern utilate cu mobilier deosebit, cazi cu jacuzzi si dusuri, oglinzi inramate ca niste opere de arta, uscator de par, prosoape, halate si papuci de baie de calitate superioara, importate din Germania.

Barul va asteapta cu o gama larga de bauturi fine si va pune la dispozitie un spatiu intim si terasa pentru servirea micului-dejun intr-un cadru relaxant si rafinat.

Hotelul detine deasemenea parcare, dar totdata va asigura, la cerere, transportul catre restaurantul nostru „Viena Cafe”.”

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii