Cauta:
in

Hiperdia

Categorii: Laborator analize medicale, Cabinete cardiologie, Cabinete medicina generala, Cabinete hepatologie, Cabinete medicina interna
Adresa: Str. Poarta Şchei nr. 31 , Braşov 500020, Brasov
Telefon: 0268-405.300
Web: http://www.hiperdia.ro

Descriere

HIPERDIA pentru ca:

- este o institutie multifunctionala de diagnostic imagistic, laboratoare si asistenta medicala specializata.

Centrele Medicale Hiperdia ofera servicii medicale in domeniul imagistic, al investigatiilor de laborator, consultatiilor de specialitate. Asiguram de asemenea desfasurarea in conditii optime si cu un inalt profesionalism si a tuturor serviciilor de Medicina Muncii.

Chiar de la deschiderea primului nostru centru, in 1998, la Brasov, ne-am propus sa oferim clientilor nostri solutii medicale complete, la un inalt standard calitativ, folosind cea mai performanta aparatura medicala si de laborator.

- integrarea Centrelor Medicale Hiperdia in sistemul asigurarilor de sanatate existent in Romania ne permite sa oferim pacientilor toate facilitatile oferite de statutul de contribuabil la Fondul Asigurarilor Sociale de Sanatate.

De asemenea Hiperdia se integreaza si in noul sistem al asigurarilor private (voluntare) de sanatate prin colaborari strinse cu societati de asigurari cum ar fi Omniasig Addenda, Allianz Tiriac, InterAmerican,s.a.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2022, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii