Cauta:
in

Help Net

Categorii: Toate farmaciile
Adresa: Bd. Unirii, nr. 8-10, 430272, Baia Mare, jud. Maramures, Baia Mare
Web: http://www.helpnet.ro/?gclid=CIqMsfqL4c0CFdZsGwodmwoBEg

Descriere

Fondate in anul 1998, Farmaciile Help Net reprezinta astazi unul dintre cele mai puternice lanturi nationale de farmacii, retea in continua extindere, ce numara in prezent peste 190 de unitati, in cele mai importante orase ale tarii.

Pacientul a fost intotdeauna in centrul preocuparilor noastre, de aceea calitatea serviciului, tratamentul special si experienta unica pe care le asiguram la intrarea in farmacie sunt principalele noastre atuuri.

Mai mult, am ales sa fim zi de zi aproape de pacientii nostri, ne-am luat angajamentul sa fim parte din viata comunitatii si am facut acest lucru implicandu-ne activ in campanii cu o componenta sociala puternica. Am identificat probleme, am facililitat accesul gratuit la informatie prin sfaturile specialistilor nostri si am oferit posibilitatea pacientilor de a face cele mai bune alegeri pentru o viata sanatoasa.

Succesul campaniilor noastre de educare ne dovedeste ca rolul nostru merge dincolo de simpla furnizare a unor produse de stricta necesitate: oamenii au nevoie de cineva care sa-i sfatuiasca si sa-i indrume, sa le ofere informatii relevante pe teme mai putin discutate sau de interes si sa fie alaturi de ei in incercarea de a-si rezolva aceste probleme.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2022, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii