Cauta:
in

Gradinita particulara Spectrum

Categorii: Gradinite
Adresa: Mihai Bravu nr. 428, Bucuresti, Dristor, Vitan, Sector 3
Telefon: 0213275571, 0213271541
Web: http://www.scoalaspectrum.ro/index.php

Descriere

Povesti, creioane colorate, papusi si ursuleti... locul unde copilul tau trebuie sa-si petreaca copilaria.

Un ambient educational cald, familial, vesel si linistit. Suntem o echipa de cadre didactice tinere cu un grad inalt de pregatire profesionala si suflet mare care face totul din dragoste pentru copii.

Gradinita Spectrum isi propune sa pregateasca prescolarii pentru scoala si viata, raspunde cerintelor educationale, sociale si afective ale copilului tau prin activitati instructiv-educative atractive si variate care sa le stimuleze curiozitatea si dorinta de a invata. Dispune de toate dotarile necesare pentru buna desfasurare a activitatilor specifice varstei.

Activitatile instructiv-educative se desfasoara dupa programa elaborata de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovatiei, tinand cont de necesitatile individuale ale copiilor.

Alcatuirea grupelor este din maxim 18 copii, asigurand o mai buna comunicare in relatia dascal-copil si eficienta in activitatea didactica; fiecare grupa este sub ingrijirea unei educatoare si a unei asistente educatoare.

Alaturi de activitatile din Curriculum National, Gradinita Spectrum ofera o gama larga de activitati optionale, precum: pian, modelaj, pictura, engleza, dans popular si dans modern.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii