Cauta:
in

Gradinita particulara Raza Soarelui

Categorii: Gradinite
Adresa: Str. Gheorghe Missail nr.112, Bucuresti, Grivita, Sector 1
Telefon: 021. 665.29.09 : 0722.26.86.37; 0727031546
Web: http://www.gradinitarazasoarelui.ro

Descriere

Gradinita RAZA SOARELUI isi „ trimite razele” asupra copiilor dvs. cu multa caldura, atentie, intelegere, si totodata cu mult profesionalism si seriozitate in educarea micutilor.
Dupa cum o stim prea bine cu totii, noi, alaturi de familie, formam la aceasta varsta frageda caracterul, educatia, vointa, sensibilitatea si modul in care copilul va porni in viata. De aceea personalul nostru este specializat (el insusi avand copii mici) in invatamantul prescolar, la un standart ridicat, creand astfel un echilibru foarte bun intre deprinderea notiunilor educative si joaca.

Gradinita acorda o atentie deosebita mesei, de aceea colaboreaza cu un medic nutritionist ce supervizeaza meniul zilnic pe care de altfel il si alcatuieste.
In cadrul gradinitei, copiii vor beneficia si de asistenta medicala de doua ori pe saptamana ( la nevoie si mai des), institutia avand contract cu cadru medical.
Un alt serviciu pe care il oferim este transportul cu microbuz CITROEN JUMPER , dotat pentru transportul in siguranta al copiilor .

Pentru micutii care au pasit deja pe bancile scolii, va oferim serviciul de AFTER SCHOOL unde copilul va servi pranzul si o gustare, isi va face temele cu invatatoare calificata, se va odihni si va participa la celalalte activitati recreative din gradinita. Copiii vor participa zilnic la cursuri de limba engleza. Copilul va beneficia de testare psihologica in vederea imbunatatirii ritmului de dezvoltare a copilului / elaborare program de interventie periodica.

Gradinita RAZA SOARELUI isi asteapta cu multa caldura micutii cu inocenta si veselia lor pentru ca impreuna sa formam o noua generatie mai luminoasa, mai frumoasa si plina de demnitate.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2020, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii