Cauta:
in

Gradinita particulara Hansel und Gretel

Categorii: Gradinite
Adresa: Str. Av. Sanatescu nr. 19, Bucuresti, Domenii, Sector 1
Telefon: 021.224.77.04; 0721.200.804; 0749.204.744
Web: http://www.hanselundgretel.ro

Descriere

* Grădiniţa particulară Hansel und Gretel - imaginea 1
* Grădiniţa particulară Hansel und Gretel - imaginea 2

Suntem o gradinita cu predare in limba germana, care functioneaza de zece ani in sistemul national de invatamant in baza autorizatiei Ministerului Educatiei si Cercetarii, urmand programa acestuia si pe cea a Colegiului Pedagogic din Sibiu pentru limba germana.

Ne desfasuram activitatea intr-un spatiu interior de 300 mp si o curte de 400 mp, cu gazon, copaci, piscina si multe accesorii numai bune de joaca.

Pe langa procesul educational, copiii se bucura si de activitati extracurriculare concepute sa le dezvolte simtul creativ, cum ar fi: lectii de pian, dans, desen, pictura, vizite la muzee, spectacol cu magician si teatru de papusi in gradinita, joaca in curtea noastra sau in parcul Herastrau etc.

La gradinita noastra, micutii beneficiaza si de consultatiile periodice ale unui medic pediatru, ale unui psiholog si ale unui stomatolog.

si pentru ca orice copil este binevenit la noi, ne-am gandit sa organizam, la cererea parintilor, si o grupa de limba engleza, in functie de numarul de copii inscrisi.

Intre 15 iunie si 31 august avem program pentru vacanta de vara!
Oferim posibilitati de program scurt, mediu si lung, care cuprind cursuri zilnice de inot cu instructor autorizat, atelier de creatie, teatru de papusi, cursuri de desen, pictura si multe altele.

Ne gasiti in Sectorul 1, aproape de Piata Domenii si de Biserica Casin. Puteti ajunge la noi cu autobuzele 300, 205 si 282, sau cu tramvaiele 20 si 45.

Pentru detalii si imagini de la gradinita, accesati site-ul nostru.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii