Cauta:
in

Gradinita particulara Cami

Categorii: Gradinite
Adresa: str. Carol Knappe, nr.45 Reper: Cartier: 1 Mai Pta. Domenii, Bucuresti, Grivita, Sector 1
Telefon: 0723.965.995 / 0749.998.648
Web: http://www.gradinitacami.ro

Descriere

Copilul este centrul universului. Noi stim lucrul acesta si de aceea ne angajam sa ii indrumam cu dragoste si profesionalism micutii pasi, spre o educatie desavarsita si o intergrare in societate bazata pe forte proprii. Gradinita Cami este amplasata in zona 1 Mai, piata Domenii, sector 1, si ofera copiilor Dvs. atat un cadru instructiv-educativ, la cel mai inalt nivel, activitati creative si recreative propice dezvoltarii armonioase cat si siguranta securitatii lor.
Cu promisiunea reusitei, va asteptam cu inimile si bratele deschise la Gradinita Cami.

DESPRE NOI
Gradinita Cami este amplasata intr-o zona foarte linistita a cartierului 1 Mai, intr-o vila ce detine un interior ultramodern si o curte cu un spatiu foarte generos. Gradinita isi desfasoara activitatea in conformitate cu programa Ministerului Educatiei si Cercetarii, cu un curriculum extins, dupa modelul Marii Britanii.

Personalul didactic al gradinitei este de specialitate (educatoare absolvente de liceu pedagogic si/sau facultatea de limbi straine sau psihologie), cu bune cunostinte ale pedagogiei alternative Step by Step. Personalul auxiliar a fost format dupa criteriul necesitatilor copiilor: medic pediatru, asistent medical, psiholog, profesor de muzica, limba germana, limba engleza.

Grupele sunt formate din maxim 15 copii si organizate ierarhic in functie de varsta. Am inteles nevoia stabilitatii si de aceea punem mare accent pe continuitatea la grupa.

Activitatile extracurriculare sunt dintre cele mai variate. Periodic se organizeaza vizite la muzee, obiective culturale, parcuri, teatru, circ, iar cu ocazia Sarbatorilor de Craciun si sfarsit de an, se organizeaza serbari.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii