Cauta:
in

Glamour Salon Expert

Categorii: Manichiura si pedichiura, Saloane cosmetica si frumusete, Coafor si frizerie, Ingrijire piele, Spa , ...
Adresa: Av. Radu Beller, nr. 35, sector 1, Bucuresti, Floreasca, Sector 1
Telefon: 0723047774/0212300532
Web: http://www.salon-dorobanti.ro

Descriere

Glamour este locul in care am descoperit o formula cu totul speciala.

Imbinam tehnologie de ultima ora, produse din game de varf si echipamente ultramoderne, cu o abordare calda, prietenoasa, plina de grija si atentie fata de client.

Avem convingerea ca aceasta este formula ideala pentru a va transforma din simpli clienti in persoane ce revin la noi de fiecare data cu aceeasi placere si cu deplina incredere.

Pentru ca ceea ce ne dorim, mai presus de orice, nu este sa veniti la Glamour, ci mai ales sa reveniti! Ne dorim sa va cucerim si sa ramaneti alaturi de noi pe termen lung.

Am deschis acest salon convinsi fiind ca vom aduce un suflu nou si ca putem ridica stacheta pe o piata deja sofisticata si cu standarde inalte.

Am investit in calitate fara compromisuri – ne defineste atentia la detalii si tindem spre excelenta.

Glamour exprima in acceptiunea noastra o imbinare de stil, eleganta si rafinament, totul intr-o ambianta placuta si la standarde impecabile.

Echipa: Suntem o echipa experimentata, dinamica si perfectionista care face diferenta intr-un domeniu competitiv si exigent.

Produsele noastre sunt produse din gamele de varf L’Oreal, Kerastase, INOA, Maria Galland, OPI, gama bio Ecovital. Urmarim tendinta Bio in compozitia tuturor produselor pe care le folosim. Prioritatea noastra este calitatea si suntem printre putinele saloane care folosesc gamele de varf L’Oreal.

Locatia salonului Glamour: in alegerea si amenajarea locatiei am pus accent pe un amplasament central, dar discret, pe o amenajare personalizata si atentie la detalii.

Tarifele noastre se incadreaza in ceea ce numim politica de preturi corecte. Ce intelegem prin preturi corecte? Produse de calitate, servicii fara repros si siguranta ca va aflati in mainile unor profesionisti dedicati si motivati.

Pareri (1)

  • Yeni / Joi, 22 Octombrie 2015, ora 17:13

    to wordy,感情好唔好啦喎 你要問問MM啦 :)to ogake,如果你上次去日本我搭你買 唔知你肯唔肯呢 :pto MM,咁你仲唔快d去申請個放債人牌照號碼 to Leo,bagel應該係hand carrie :)to 流浪的紅舞鞋,你問下當事人啦~to naturo, 其實支洗頭水唔係好大架咋~

    to wordy,感情好唔好啦喎 你要問問MM啦 :)to ogake,如果你上次去日本我搭你買 唔知你肯唔肯呢 :pto MM,咁你仲唔快d去申請個放債人牌照號碼 to Leo,bagel應該係hand carrie :)to 流浪的紅舞鞋,你問下當事人啦~to naturo, 其實支洗頭水唔係好大架咋~

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii