Cauta:
in

Formare Plus

Categorii: Cursuri IT, Cursuri frumusete, Cursuri diverse, Spatii teambuilding, Sali de conferinte
Adresa: Bld. Bucurestii Noi, Nr. 154, Sector 1 (intersectie cu Str. Miercani), Bucuresti, Bucurestii Noi, Sector 1
Telefon: 0729517217
Fax: 0212100400
Web: http://www.cursuricalificare.com

Descriere

Echipa Formare Plus este una dintre cele mai tinere echipe din domeniul formarii profesionale din Romania. Astfel, venim cu idei inovatoare si moderne de invatare, eliminand stilul sumbru al cursurilor de formare clasice. Mizam foarte mult pe partea practica a cursurilor, iar in ceea ce priveste partea teoretica ne asiguram intotdeauna ca modalitatea de formare a participantilor este interactiva si permite asimilarea cu o mai mare usurinta a cunostintelor. Experienta vasta a echipei noastre se regaseste in fiecare detaliu al activitatii noastre. Oferim cursantilor suporturi de curs interactive, rechizite si consumabile gratuit, pe toata perioada desfasurarii cursurilor. Deasemenea posibilitatea achitarii cursurilor in rate este un sprijin important oferit cursantilor nostri. La Formare Plus suntem mereu alaturi de cursantii nostri si ii sprijinim atat in timpul cursurilor cat si dupa finalizarea acestora. Prin contractele si colaborarile pe care le avem incheiate cu agentii economici, reusim sa plasam imediat dupa finalizarea cursurilor absolventii care au rezultate notabile pe parcursul programelor de formare.

Locatia Formare Plus - salile centrului de formare 'S.C. Formare Profesionala Plus SRL' sunt amplasate intr-o cladire moderna, intr-o locatie centrala cu acces la peste 12 linii de transport in comun, intr-o raza de 10 minute de mers pe jos. In imediata apropiere a statiei de metrou Stefan cel Mare, la 3 minute de liniile de tramvai 5, 34, 46 si a autobuzelor 330 si 335 accesul la sediul Formare Plus este facil indiferent de modalitatea prin care va deplasati la cursuri. Amplasat pe o strada mica (str. Vasile Lascar, nr. 196), veti gasi cu usurinta locuri de parcare in cazul in care alegeti sa veniti la curs cu masina personala. Deasemenea lipsa traficului in zona asigura un mediu de liniste si relaxare ideal pentru desfasurarea cursurilor.

Pentru mai multe detalii despre locatie accesati pagina de contact


Salile de curs Formare Plus sunt luminoase, dotate cu mobilier modern, cu sisteme de videoproiectie si alte mijloace interactive de invatare. Deasemenea in toate salile exista o retea de internet wireless (Wi-Fi) gratuit si nelimitat. Partea teoretica a cursurilor este completata de activitatile practice desfasurate la colaboratorii nostri din Bucuresti.

Formatorii Formare Plus sunt persoane cu o vasta experienta in domeniul de referinta si in formarea profesionala a adultilor. Toti formatorii sunt certificati prin diplome acreditate CNFPA, Min. Muncii si Min. Educatiei.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2024, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii