Cauta:
in

FitCurves Drumul Taberei

Categorii: Sali fitness
Adresa: B-dul Ghencea 43 B, Centrul de Business Ghencea, Etaj 4, Bucuresti, Ghencea, Sector 6
Telefon: 021.44.00.208
Web: http://www.fitcurves.ro

Descriere

Concept nou

FitCurves este un club de fitness dedicat in exclusivitate femeilor, ce ofera un antrenament distractiv, rapid si sigur. Programul FitCurves combina antrenamentul cardio cu cel de forta si de streching. Pentru a obtine rezultatele dorite, este nevoie de numai 30 de minute pe zi, de trei ori pe saptamana.

Cu ajutorul metodei sale revolutionare, FitCurves ajuta femeile sa slabeasca, sa isi tonifieze masa musculara, sa-si imbunatateasca rezistenta fizica si sa isi schimbe metabolismul. FitCurves adopta programul de antrenament in circuit, lucrand pe rand toate grupele musculare ale corpului intr-un program special.

Sistemul hidraulic al aparatelor face ca acestea sa se adapteze in functie de forta persoanei care le foloseste, oferind astfel un antrenament personalizat. Eficienta si siguranta antrenametelor este atestata de cercetari stiintifice, programul FitCurves fiind cel mai testat program de fitness din lume. Universitatea Baylor din Texas conduce in mod constant cercetari pentru a analiza metoda FitCurves. De asemenea, unul dintre primele trei spitale de boli cardiovasculare din America, Cleveland Clinic din Florida, a adoptat programul FitCurves pentru pacientii sai.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii