Cauta:
in

Fit Curves

Categorii: Sali fitness
Adresa: Str. Dumitru Papazoglu, nr 96, Bucuresti, Vitan, Sector 3
Telefon: 021 320 0208
Fax: 021 - 320.02.02
Web: http://www.fitcurves.ro/

Descriere

Creat special pentru femei, FitCurves reprezinta solutia ideala in materie de fitness. Antrenamentul FitCurves cu durata de 30 de minute pune accent pe toate grupele muscular majore. In timpul unei sedinte se ard pana la 500 de calorii printr-un antrenament de forta combinat cu exercitii cardio si de stretching.

Curves este cea mai mare franciza de fitness din lume. In 2006 inregistra in jur de 10 000 de cluburi in 60 de tari si peste 4 milioane de membri, fiind raspandinta pe tot mapamondul. A fost fondata in 1992 de catre Gary si Diane Hevin, iar de atunci a urmat o continua crestere, fiind declarata franciza cu cea mai rapida extindere. FitCurves este denumirea adoptata in Romania pentru Curves International.

FitCurves este un club de fitness dedicat in exclusivitate femeilor, ce ofera un antrenament distractiv, rapid si sigur. Programul FitCurves dureaza 30 de minute si combina antrenamentul cardio cu cel de forta si de streching. Pentru a obtine rezultatele dorite, este nevoie de doar 30 de minute pe zi, de trei ori pe saptamana.

Cu ajutorul metodei sale revolutionare, FitCurves ajuta femeile sa slabeasca, sa isi tonifieze masa musculara, sa-si imbunatateasca rezistenta fizica si sa isi schimbe metabolismul. FitCurves adopta programul de antrenament in circuit, lucrand pe rand toate grupele musculare ale corpului intr-un program de 30 de minute. Sistemul hidraulic al aparatelor face ca acestea sa se adapteze in functie de forta celei care le foloseste, oferind astfel un antrenament personalizat.

Eficienta si siguranta antrenametelor este atestata de cercetari stiintifice. Programul FitCurves este cel mai testat program de fitness din lume. Universitatea Baylor din Texas conduce in mod constant cercetari pentru a analizametoda FitCurves. De asemenea, unul dintre primele trei spitale de boli cardiovasculare din America, Cleveland Clinic din Florida, a adoptat programul FitCurves pentru pacientii sai.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii