Cauta:
in

Farduri.ro

Categorii: Magazine parfumuri, Magazine cosmetice
Adresa: Str. Gabroveni, nr 24, sector 3,, Bucuresti, Unirii, Centrul vechi, Centru, Sector 3
Telefon: 0755.999.111
Web: http://www.farduri.ro

Descriere

Cosmetice de lux la preturi minime!

Cauti un parfum de calitate la un pret avantajos? Cauti un cadou si vrei sa impresionezi? Vrei cele mai bune produse de ingrijire pentru tenul tau? Iti surad produsele de machiaj si ai vrea sa ai o trusa formata din produse de lux?
Acum le poti gasi pe toate intr-un singur magazin. Marci de prestigiu si produse de o calitate ireprosabila, numai la Farduri.ro. Si pentru ca stim ca pretul este un factor important de decizie, ti-l oferim pe cel mai avantajos.

Parfumuri, farduri, truse de farduri, casete pentru cadou, produse de ingrijire, lotiuni solare si ochelari pentru soare, in magazinul nostru gasesti marci renumite si produse variate.

Si pentru ca totul sa fie usor, nu ne gasesti doar pe internet. Magazinul din centrul vechi al capitalei, in Str. Gabroveni nr. 24, iti sta la dispozitie 6 zile pe saptamana, pana la ore tarzii din noapte. Vino si incearca produsele, testerele iti stau la dispozitie.
Iar daca preferi comoditatea propriului scaun, aseaza-te confortabil in fata calculatorului si navigheaza printre miile de produse. Comenzile sunt livrate prin curier sau pot fi ridicate direct din magazine. Daca nu avem pe stoc un produs, ti-l vom aduce la comanda, in cel mai scurt timp.

Farduri.ro este un outlet de cosmetide de lux si garanteaza originalitatea si calitatea produselor pe care le comercializeaza.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii