Cauta:
in

Europe Eye Hospital

Categorii: Spitale, Cabinete oftalmologie
Adresa: Calea Serban Voda, nr.95-101, Sector 4, Bucuresti, Sector 4
Telefon: 021.9880
Fax: 031.432.99.28
Web: http://www.europeeye.ro

Descriere

Europe Eye Hospital, cel mai mare spital privat de oftalmologie din Europa, care asigură tratament pentru toate afecţiunile ce pot surveni la nivel ocular, inclusiv oftalmologie pediatrică.

Cu o suprafaţă totală de 10.000 de mp, Europe Eye Hospital dispune de tehnologie de ultimă generaţie pentru corectarea vederii, echipamente ultra-performante , renumiţi medici oftalmologi din România şi din strainătate şi oferă tratamente la standarde Europene.

Situat central in Bucureşti, pe Calea Şerban Vodă nr. 95-101, Europe Eye Hospital este cel mai mare spital privat din Europa specializat într-o ramură medicală, cu un pachet complet de servicii medicale şi chirurgicale dedicate sănătăţii ochilor - de la o simplă examinare până la intervenţii chirurgicale complexe, cu ajutorul celor mai performante tehnologii.

Oferind confortul unui hotel de 5 stele, spitalul pune la dispoziţie 21 de camere pentru pacienţi, dintre care 3 camere VIP, dispune de 8 săli de operaţie şi 4 saloane postoperator, 12 cabinete de consultaţii, doua dintre ele fiind cabinete pedriatice şi un laborator propriu pentru analize.

Aici se găsesc primul laser cu femtosecunde din România - Carl Zeiss VisuMax 500 kHz - pentru efectuarea flap-ului corneean, pregatit şi pentru transplant de cornee, laserul Amaris Schwind 750S, cel mai performant şi mai precis laser de tratament al viciilor de refracţie, singurul cu scanare în 6 dimensiuni, tomograful retinian Cirrus HD-OCT 3D (Zeiss) cu aplicaţie în diagnosticarea cu maximă acurateţe a afecţiunilor retiniene, combina de evaluare preoperatorie Sirius (Schwind), microscoape operatorii şi altele.

Europe Eye Hospital, cel mai mare spital privat de oftalmologie din Europa, promovează supraspecializarea, oferind serviciile celor mai buni medici pentru fiecare microdomeniu oftalmologic. Misiunea sa este de a-şi trata pacienţii în deplină siguranţă, la standarde europene.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii