Cauta:
in

Esprit

Categorii: Haine dama, Haine barbatesti
Adresa: BD. Timisoara, Nr. 26Z, sector 6, Bucuresti, Drumul Taberei, Militari, Sector 6
Telefon: 0730.399.437
Web: http://www.esprit.com/

Descriere

Brandul Esprit a fost creat în anul 1968 de catre Sousie si Doug Tompkins, promovarea hainelor facându-se din interiorul unei rulote. Un început nu prea promitator….

Acum brandul este recunoscut pe plan international având 11 linii de productie, produsele se vând pe 5 continente, în 44 de tari, detinând 63 de magazine, cu o gama larga de produse.

Esprit reprezinta un stil de viata dinamic, tânar, creând trend-uri de urmat pentru fiecare sezon.

Colectia Women Casual de la Esprit prezinta în aceasta primavara o combinatie de influente din decadele trecute si elemente futuriste electrizante.

Imaginea urbana este realizata prin contraste puternice, croieli arhitecturale si detalii oversize, iar materialele clasice sunt reinventate pentru a trasa o imagine industriala expresiva.

Trecutul apare sub tema trendului hippie, cu forme geometrice, buline si dungi combinate cu o paleta de tonuri de kaki, verde, cream sau gri.

Culorile elementare ale acestei primaveri sunt albul-fum si argintiul care, combinate cu nuante de albastru cobalt, rosu si negru intens, creeaza efecte luminoase si un aer avangardist.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii