Cauta:
in

Esprit

Categorii: Haine dama, Haine barbatesti
Adresa: Șoseaua București-Ploiești 42D, sector 1, Bucuresti, Baneasa, Sector 1
Telefon: 0730 399 402
Web: http://www.esprit.com/

Descriere

Brandul Esprit a fost creat în anul 1968 de către Sousie şi Doug Tompkins, promovarea hainelor făcându-se din interiorul unei rulote. Un început nu prea promiţător….

Acum brandul este recunoscut pe plan internaţional având 11 linii de producţie, produsele se vând pe 5 continente, în 44 de ţări, deţinând 63 de magazine, cu o gamă largă de produse.

Esprit reprezintă un stil de viaţă dinamic, tânăr, creând trend-uri de urmat pentru fiecare sezon.

Colecţia Women Casual de la Esprit prezintă în această primavară o combinaţie de influenţe din decadele trecute şi elemente futuriste electrizante.

Imaginea urbană este realizată prin contraste puternice, croieli arhitecturale şi detalii oversize, iar materialele clasice sunt reinventate pentru a trasa o imagine industrială expresivă.

Trecutul apare sub tema trendului hippie, cu forme geometrice, buline şi dungi combinate cu o paletă de tonuri de kaki, verde, cream sau gri.

Culorile elementare ale acestei primăveri sunt albul-fum şi argintiul care, combinate cu nuanţe de albastru cobalt, roşu şi negru intens, creează efecte luminoase şi un aer avangardist.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii