Cauta:
in

Elite SPORT

Categorii: Sali fitness
Adresa: Calea Vacaresti, nr. 391, Piata Sudului, Bucuresti, Berceni, Sector 4
Telefon: 0771559556
Web: http://www.facebook.com/SalaDeSportElite/

Descriere

Elite SPORT este un centru sportiv creat pentru a incuraja dezvoltarea unui stil de viata activ si sanatos atat in randul adultilor cat si pentru cei mici. In incinta centrului nostru modern puteti practica multiple discipline sportive, destinate dezvoltarii armonioase a corpului: Handbal, voley, baschet, tenis de camp, fitness, aerobit, futsal, kangoo jump sic ea mai noua inovatie in materie de body building – XBODY.

Cladit pe principiul “un corp sanatos intr-o minte sanatoasa”, ELITE CENTER isi doreste sa incurajeze activitatea sportiva in randul copiilor dar si dorinta de a face performanta. Dorim sa sustinem tinerii atleti in dorinta lor de a practica sportul preferat si le punem la dispozitie profesionisti care sa ii antreneze si supravegheze.
Pentru adulti, ECHIPA ELITE ofera servicii de cea mai inalta calitate intr-un mediu modern si dotat cu toate utilitatile necesare desfasurarii unei activitati prolifice.

Serviciile de fitness sunt valabile atat pentru persoane fizice cat si pentru grupuri organizate (organizatii, companii, etc). Activitatile recreationale practicate de ELITE CENTER sunt un mijloc pentru a te mentine in forma sau de ce nu, pentru a iti ocupa timpul liber cu prietenii.

Intrarea se face din parcarea supraterană din faţa magazinului LEROY MERLIN.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2020, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii