Cauta:
in

Drive In Cinema

Categorii: Cinematografe
Adresa: Șoseaua București-Ploiești 42D, sector 1, Bucuresti, Baneasa, Sector 1
Telefon: +40213065505
Fax: +40.21.306.06.58
Web: http://www.baneasashoppingcity.ro/

Descriere

Romanii se pot bucura vara aceasta de placerea de a viziona filme de pe scaunul confortabil al masinii lor. Primul cinematograf drivein in sistem digital din Romania se deschide in nordul Capitalei, intre Baneasa Shopping City si IKEA, pe o suprafata de 25.000 de metri patrati. Cinematograful se va numi Baneasa Drive In Cinema si va fi deschis pe toata perioada verii.

„Suntem extrem de bucurosi ca avem ocazia sa oferim publicului roman o experienta inedita, pe care o stiu doar din filmele americane: un cinematograf pentru masini. Mai mult decat atat, am reusit sa aducem pentru Baneasa Drive In Cinema un sistem digital de proiectie care se foloseste doar la un singur cinematograf pentru masini din lume.” adeclarat Loredana Croicia, Sales & Marketing Director, Baneasa Shopping City.

Baneasa Drive in Cinema va avea o capacitate de peste 300 de masini si un ecran imens, de 23.5 metri lungime si 10 metri inaltime. Filmul va fi proiectat pe peretele Baneasa Shopping City prin intermediul unui proiector digital care va permite vizionarea peliculelor in cele mai bune conditii. Sunetul va fi transmis prin intermediul unei frecvente radio locale, pe care clientii o vor putea recepta la sistemul propriu de sonorizare al masinii.

Baneasa Drive in Cinema va fi deschis zilnic, dupa ora 21:00, asa ca toti cinefilii vor avea ocazia sa urmareasca filmele preferate in aer liber.

Preţul unui bilet la film:

* Adult: 16 lei (luni – joi);22 lei (vineri – duminică)
* Elevi, studenţi şi pensionari: 11 lei (luni – joi); 15 lei (vineri – duminică)
* Copii: 11 lei (luni – joi); 13 lei (vineri – duminică)
* Avanpremiera: 25 lei

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2020, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii