Cauta:
in

Dr. Felix Hair Implant - Transplant de par

Categorii: Chirurgie generala
Adresa: Intrarea Bitolia Nr. 62, Sector 1, Bucuresti, Floreasca, Sector 1
Telefon: Programari +40 720 254 368 Urgente +40 749 260 204
Web: http://www.drfelixhairimplant.ro/

Descriere

Echipa medicala desemnata pentru clinicile din Romania, activeaza si in cadrul clinicilor din Amsterdam, Geneva sau Paris. Acesta a fost telul nostru, de a aduce CALITATEA OCCIDENTALA si in Romania. Pentru pacientii din Romania, acest sistem reprezinta accesul la interventii medicale de nivel international.

Ce ne deosebeste de celelalte clinici de implant de par?

In cadrul clinicii noastre toate etapele implantului de par, si anume, anestezia, extractia si implantarea grefelor de par, sunt realizate EXCLUSIV MANUAL prin metoda „Quality FUE”, de catre MEDICI ULTRASPECIALIZATI, nu de simpli tehnicieni, ca in cazul clinicilor low-cost.

La Dr. Felix Hair Implant, fiecare implant este considerat o opera de arta. Aici implantam par si o facem cel mai bine. Folosind instrumente originale, patentate si protocoale complexe atat preoperator cat si intra- si postoperator, reusim sa obtinem rezultate 100% naturale la o densitate maxima posibila.

Pentru pacient, recuperarea este imediata, fara cicatrici, dureri sau sangerari.
Tehnica Q-FUE (Quality Follicular unit extraction) este cea mai putin invaziva dintre toate tehnicile de implant existente si cea mai evoluata.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii