Cauta:
in

Dermavital

Categorii: Saloane cosmetica si frumusete, Ingrijire piele, Epilare definitiva
Adresa: Bd. Octavian Goga, nr. 12, Bl. M23, Scara 1, Bucuresti, Vitan, Sector 3
Telefon: 021 3224004; 0731871968
Web: http://www.dermavital-med.ro/

Descriere

Suntem un Centru German de Estetica Medicala, Diagnosticare si tratamente cu Biorezonanta, Dermatologie, care s-a deschis in Bucuresti, incepand cu data de 19 noiembrie 2007.
Experienta nostra, insa, merge mult mai in urma.
Plecati de pe meleaguri ardelene, de mai bine de 20 ani, am acumulat experienta in Germania in Centru propriu propriu de Dermatologie si Estetica Medicala si in cadrul Institutului propriu de Homeopatie, Biorezonanta si Tratamente Ecologice(naturiste), cu specializare in terapii ca: Terapia Florilor [Dr. Bach], Terapia Sarurilor Minerale [Dr. Schu╬▓ler], Terapia Bowen, Terapie Nutritionista, Terapie sub Hipnoza etc.

Am deschis acest centru in Bucuresti din dorinta de a face cunoscute aceste terapii si in Romania, dar mai ales de a ajuta cat mai multi oameni cu ajutorul acestor tratemente noninvazive si fara efecte secundare.
Consideram ca prin actitivatea noastra, aducem Germania mai aproape de Romania si contribuim estential la imbunatatirea calitatii vietii oamenilor.
Colectivul centrului nostru dispune de o inalta calificare, in functie de specialitatea fiecaruia: medici dermatologi, estetica medicala, oncologie-endocrinologie,medicina generala, specialisti homeopatie, kineto-terapeuti, specialisti biorezonanta.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii