Cauta:
in

Demmers Teehaus

Categorii: Ceainarii
Adresa: Pta Universitatii, str. Academiei nr.9, Bucuresti, Centrul vechi, Universitate, Centru, Sector 3, Sector 1
Telefon: 021.310.33.96

Descriere

Demmers Teehaus este un magazin unde pasionatii gasesc cele mai interesante specialitati de ceai, peste 200 de specialitati de ceaiuri.
Cu o istorie de aproape 30 de ani, Demmers TeeHaus isi incepe povestea in Austria, iar acum sunt peste 29 de magazine in lume.
In meniul nostru gasiti ceaiuri negre clasice, amestecuri de ceaiuri negre din toate partile lumii, ceaiuri din plante medicinale, ceaiuri albe, ceaiuri verzi deosebite, dar si ceaiuri din cele mai exotice fructe si combinatii interesante.
Toate accesoriile de care aveti nevoie pentru a pregati un ceai ca la carte, le gasiti tot la Demmers Teehaus.
Cani cu infuzoare, ceainice, seturi pentru ceai, miere cu coriandru, eucalipt, sau marmelada din lime, anans si portocale, fragi si rozmarin si prajiturele pentru ceai, toate acestea il transforma intr un magazin prefect pentru propriul rasfat dar si pentru a le face cadouri celor dragi.
Este un loc care iti da mereu senzatia ca ai intrat in atelierul lui Mos Craciun, unde sunt puse pe rafturi cele mai frumoase lucruri, cele mai parfumate ceaiuri, cafele aromate si borcanele mici cu dulceturi delicioase, zahar candel si bucati de ghimbir in zahar.
Ceaiurile “Suvenir” fac parte din micul coltisor vienez pe care l am creat la noi in magazin si de asemenea avem degustare de ceai in fiecare zi, iar la sfarsitul vizitei toata lumea se opreste sa cumpere un biscuitel cu ravas.

Pareri (1)

  • Belle / Duminica, 1 Mai 2016, ora 23:23

    Thank you for this post which is so much more than a review. I read "The Ice Princess" in Danish some time ago and also enjoyed it immensely, especially for the characters and the enimornvent.

    Thank you for this post which is so much more than a review. I read "The Ice Princess" in Danish some time ago and also enjoyed it immensely, especially for the characters and the enimornvent.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2019, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii