Cauta:
in

Del Fin Leasing

Categorii: Leasing
Adresa: Str. Matei Voievod, nr. 40, Bucuresti, Foisor, Sector 2
Telefon: 021.252.40.80
Fax: 021.252.40.85
Web: http://www.delfinleasing.ro/

Descriere

Leasingul auto de la Del Fin Leasing IFN este in acest moment una dintre cele mai rapide si flexibile metode de finantare de pe piata romaneasca. Compania noastra finanteaza achizitionarea oricarui tip de autovehicul, nou sau second-hand, de productie interna sau de import, indiferent in ce domeniu isi desfasoara activitatea compania dvs.

Del Fin Leasing IFN este prima societate de leasing care a acordat incredere si a finantat companiile de taximetrie pentru achizitionarea de flote sau inlocuirea unor autoturisme vechi, aceste societatii devenind in prezent clienti fideli.

In acelasi timp, ne preocupa finantarea companiilor de transport, atat cele care au ca obiect de activitate transport marfa, cat si cele de transport persoane. Astfel ca, prin finantarea de microbuze, autobuze, autocamioane, capete tractor si semiremorci, am devenit suportul unor societati care se aflau la inceput, iar pe parcurs au reusit sa devina clienti importanti.

Mai mult, Del Fin Leasing va ofera si posibilitatea de a accesa un pachet de servicii integrate: alegerea celui mai bun furnizor, negocierea conditiilor de achizitionare a bunurilor, derularea operatiunilor de import, inregistrare si inmatriculare, asigurarea bunurilor achizitionate.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii