Cauta:
in

Dada

Categorii: Haine dama
Adresa: BD. Timisoara, Nr. 26Z, sector 6, Bucuresti, Drumul Taberei, Militari, Sector 6
Telefon: 0729.997.404
Web: http://www.dada.ro

Descriere

Din 1991, când primul magazin apărea în strada Tache Ionescu nr. 1, Dada a legat două lumi: cea reală, a străzii, şi cea a filmului. Totul a început de la costumul de film, atât de familiar şi drag Oanei Păunescu, iniţiatoarea magazinelor Dada.

Primul magazin Dada, un melting-pot, un loc de întâlnire al actorilor, o răscruce unde puteai găsi nume şi firme care apăreau în "tranziţia" anilor 90 a devenit acum un punct de referinţă pentru toţi tinerii designeri din România.

Azi magazinele Dada propun propriul brand: naţionalitate DaDa, creaţie originală de haine, genţi şi pantofi. Cu un nou vocabular artistic, se depărtează de podiumul de prezentare şi creează pentru femei avant - garda, care adoră stilul informal.

Femeia DaDa: când o privesti crezi că o cunoşti, dar realizezi că nu o vei putea domina niciodată şi că te vei îndrăgosti imediat de ea. Sursa de inspiraţie rămâne Hollywood-ul şi lumea filmului de pretudindeni.

În ultimii 5 ani Dada a devenit o prezenţă de succes la expoziţiile Prêt-a-Porter Paris, Pure Londra şi The Train New York, astfel creaţiile celor doi designeri Edita Lupea şi Ioana Covalcic se găsesc în magazine selecte din Tokyo, Paris, Milano, Atena, New York sau Los Angeles.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii