Cauta:
in

Cursuri de dans in Lugoj

Categorii: Cursuri de dans
Adresa: Str. Bucegi, Nr. 21, Lugoj
Telefon: 0735 250 167
Web: http://www.evolution.dance

Descriere

Scoala de dans EVOLUTION, fondata in 2013 de catre Robo (unul dintre cei mai indragiti concurenti in primul sezon al emisiunii Romanii Au Talent), organizeaza cursuri de dans pentru copii (peste 5 ani), adolescenti si adulti.

Fie ca vrei sa umpli timpul liber al copilului cu o activitate in care va putea socializa cu alti copii de varsta lui, participand la diverse spectacole si serbari, sau fie ca vrei o coregrafie originala si de impact pentru dansul mirilor la nunta ta, instructorii nostri iti stau la dispozitie.

Stilurile de dans predate:

- Coregrafie
- Streetdance (Hip Hop)
- Breakdance
- Robotica
- Popping (Electric Boogie)
- Locking
- Dubstep Dance (derivari din Popping si Animatronic)

Cursurile predate consta in studierea si practicarea atenta si corecta a miscarilor pana la cel mai mic detaliu, parcurgand incet si cu rabdare fiecare element de baza, invatand tehnici prin care studentii sa poata deveni originali si creativi, obtinand totodata atitudinea si expresivitatea de care fiecare dansator bun are nevoie.

Cursurile vor fi o adevarata aventura din care fiecare cursant va invata lucruri interesante, tehnici bine puse la punct pentru dezvoltarea lui personala, ajungand sa se descopere pe el, realizand ca nu exista limite pentru exploatarea fizicului si psihicului uman.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2020, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii