Cauta:
in

CPP Alexander's

Categorii: Cursuri diverse
Adresa: Sector 2, Soseaua Morarilor, nr 2B, Bucuresti, Pantelimon, Sector 2
Telefon: 0212550151
Web: http://www.alexanders.ro

Descriere

Alexander’s Centrul de Pregatire Profesionala este in momentrul de fata printre cele mai cunoscute si apreciate centre de pregatire profesionala din Romania. Cu o experienta vasta, de peste 14 ani, in organizarea de cursuri de calificare initiere si perfectionare, dar cu o echipa mereu tanara si inimoasa este intotdeauna la dispozitia dumneavoastra pentru cresterea nivelului de calificare, dar si dezvoltarea competitiva pe piata muncii. Alexander’s C.P.P. a fost fondat in anul 1999 cu capital 100% autohton, targetul nostru fiind de la inceput, formarea continua a adultilor si dezvoltarea resurselor umane.

Alexander’s C.P.P. este o institutie autorizata de Autoritatea Nationala pentru Calificari, Ministerul Muncii Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei Cercetarii si Inovarii si dispune de metode si mijloace moderne de pregatire, sali de curs bine dotate. La Alexander’s C.P.P. gasiti cei mai buni lectori, specialisti in domeniul lor cu vasta experienta ce va stau la dispozitie pentru a va impartasi din tainele meseriei lor. Practica este asigurata in laboratoarele colaboratorilor nostrii.

In cei 14 ani de cand activam in domeniu am reusit sa calificam peste 18.000 de oameni din care peste 85% i-am ajutat sa se angajeze in domeniu, sa isi indeplineasca visele si sa isi construiasca o cariera de succes!

Cursurile de calificare, initiere si perfectionare pe care le punem la dispozitia dumneavostra se adreseaza atat personalului angajat al societatilor comerciale cat si persoanelor fizice dornice sa urmeze un curs de initiere, perfectionare, sau calificare.

De ce sa ne aleg

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2022, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii