Cauta:
in

Clubul Sportiv Dance Art

Categorii: Cursuri de dans
Adresa: Strada Liviu Rebreanu Nr. 29a, Targu Mures
Telefon: 0 745-591-244 ; 0 744-566-995
Web: http://www.danceart.ro/

Descriere

Asociatia Clubul Sportiv “Dance Art” Targu Mures sprijina, organizeaza si coordoneaza activitati de dans sportiv de masa si de performanta pentru toate categoriile de varsta. Clubul a fost infiintat in anul 1999 de catre sotii Somodi Marton Janos si Katalin, antrenori si arbitri de dans sportiv.

Dans pentru toti

Dans de societate (curs pentru incepatori)

Cuprinde dansurile cele mai cunoscute. Cursul va incepe cu invatarea pasilor de baza si pe parcurs veti invata pasi mai complicati si combinatii de figuri in urmatoarele dansuri: vals vienez, tango, foxtrot, samba, lambada, rumba, rock and roll, twist, polca si multe altele.

Initiere in dans sportiv

La acest curs pot participa cei care au trecut printr-un curs de incepatori. Aici se vor invata pasii si combinatiile de baza ale dansurilor Standard (vals lent, tango, vals vienez, quick-step, slow fox) si Latino-americane (samba, cha-cha, rumba, paso doble, jive).

Intermediari

Cursul este deschis acelora care au insusit pasii si combinatiile de baza ale dansului sportiv si au trecut examenul de selectie. Cei care urmeazi acest curs vor avea posibilitatea si participe la concursuri organizate pentru incepatori – “Hobby”.

Performanta

Pentru a ajunge in grupa de “Performanti” trebuie sa ai rezultate bune la concursurile pentru incepatori, sa fii ambitios

Dans Modern: hip-hop, jazz, modern stiles

Dansul pentru ocazii speciale: Clubul ofera pregatire pentru nunti, receptii, spectacole, balul bobocilor si alte ocazii speciale.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii