Cauta:
in

Club Bamboo

Categorii: Cluburi si Baruri
Adresa: Str. Tuzla nr. 50, Bucuresti, Bucuresti, Tei, Sector 2
Telefon: 0723.226.266 / 0726.226.266
Web: http://www.bambooclub.ro/

Descriere

Primul si cel mai mare club inaugurat de Grupul Bamboo a fost Bamboo Bucuresti.
Fondat în anul 2002, locatia a devenit la scurt timp dupa deschidere cea mai cunoscuta din România, si, de asemenea, principala destinatie pentru turistii din întreaga lume.

In fiecare an design-ul clubului este schimbat in totalitate, iar pentru sezonul 2012-2013, Bamboo a adoptat un look inedit si totodata spectaculos. Peretii au fost acoperiti complet în oglinzi romboidale, iar plafonul a fost inaltat si acoperit cu ecrane de LED, creand un uimitor efect de labirint.
Dar cele mai noi si cele mai remarcabile elemente au fost doua sfere enorme, suspendate de tavan si acoperite de ecrane cu LED-uri care se deschid sub forma petalelor de flori.
Forma scenei a fost, de asemenea, schimbata si doua podiumuri au fost adaugate pe partea stânga si partea dreapta, astfel încât comunicarea cu clientii a fost îmbunatatita.

Clubul Bamboo este deschis in fiecare zi de vineri si sambata, intre orele 23.00- 05.00, cand au loc petreceri tematice, show-uri live sau concerte cu unii dintre cei mai renumiti artistii internationali.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii