Cauta:
in

Clinica Recumed

Categorii: Cabinete kinetoterapie
Adresa: Str. Grigore Alexandrescu nr. 33, sector 1, Bucuresti
Telefon: 021.319.34.30/ 021.319.32.34, (+40) 742 354 442
Web: http://www.recumed.ro

Descriere

Clinica Recumed promoveaza starea de sanatate si de calitate a vietii si se implica activ in mentinerea lor prin servicii de calitate cat si prin experienta in domeniul medicinei fizice, de recuperare si al terapiei durerii.

Obiectivul nostru este, ca prin metodele fizice specifice, sa oferim pacientilor nostri posibilitatea de a avea un grad maxim de independenta si de a fi intr-o stare activa permanenta in familie, in comunitate si la locul de munca.

SERVICII MEDICALE

Kinetoterapia - cel mai bun mod de a te tine in forma dar si cel mai bun mod de recuperare fizica.
Prin miscarea activa sau pasiva se mobilizeaza muschii, articulatiile capata o amplitudine mai mare, se stimuleaza circulatia.

Fizioterapia - Proceduri in cadrul fizioterapiei: laser terapie, ultrasunet, curenti diadinamici, curenti interferentiali, trabert, unde scrute, ionizare (cu substanta), galvanizare, magnetoterapie, tens, electrostimulare nervoasa/ musculara, bai galvanice.

Hidroterapia - permite realizarea unei relaxari si tonifieri profunde si este recomandat pentru stari post operatoare, afectiuni neurologice, afectiuni ale muschilor si ale articulatiilor, imbunatatirea circulatiei sangvine.

Hidroterapia Uscata - Concept Unic in Romania - 30 de minute de vibromasaj echivaleaza cu 60 minute de masaj manual. Este o alternativa excelenta pentru persoanele care nu doresc sa se dezbrace, sau, contactul cu apa, cu uleiurile sau cremele folosite la masajul manual prezinta o contraindicatie.

Infiltratiile intraarticulare sau in structuri ale tesutului moale - remediu rapid impotriva durerii severe si prelungite cu blocarea articulatiilor.

Drenajul limfatic - este un procedeu de presiune intermitenta generat de camere multicompartimentale gonflabile atasate la un aparat automat. Drenajul limfatic are efecte foarte bune in edemul de brat post mastectomie, iar alaturi de drenajul manual reprezinta tratamentul principal in edemele de membre in general.

Masajul prenatal - actioneaza benefic asupra circulatiei sanguine si regleaza fluxul, activeaza meridianele si purifica vasele colaterale, micsoreaza edemele, inlatura hemostaza, inlatura spasmele, incordarea si calmeaza durerile articulare. Linisteste inima si psihicul si influenteaza benefic fatul.
Cursuri de educatie prenatala Lamaze - predate de Educatorii Prenatali Certificati International Lamaze, sunt create astfel incat sa ofere cunostinte, abilitati si suportul necesar femeilor pentru a naste cu incredere.
Gimnastica prenatala - o importanta extraordinara deoarece pregateste viitoarea mamica din punct de vedere al conditiei fizice necesare pentru travaliu si pentru o refacere rapida in perioada de lehuzie.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2018, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii