Cauta:
in

Clinica Medicala Romgermed - Drumul Taberei

Categorii: Laborator analize medicale, Cabinete radiologie si imagistica medicala, Cabinete medicina muncii, Cabinete psihologie, Chirurgie generala , ...
Adresa: Str. Drumul Taberei nr.12, Bucuresti, Drumul Taberei, Sector 6
Telefon: 0727 789 797 ; 0214 130 995 ; 0214 991 649
Web: http://www.clinicaromgermed.ro/

Descriere

Clinica Romgermed este una din cele mai importante companii din sectorul medical privat, oferind servicii clinice, de laborator, de medicina muncii si de urgenta. Cu o experienta de 11 ani in domeniu, grupul are 14 filiale deschise in toata tara.

In cadrul Clinicilor Romgermed isi desfasoara activitatea peste 500 de medici specialisti si profesori universitari. Anual sunt tratati peste 150.000 de pacienti, iar in momentul de fata mai mult de 1.500 de companii beneficiaza de serviciul de medicina muncii.

Clinica Romgermed dispune de cel mai extins lant de laboratoare clinice din Romania, in care se pot efectua peste 800 de analize, fiind lider de piata in ceea ce priveste numarul acestora.

Mai mult, Ambulanta RomGerMed asigura interventii si asistenta medicala de urgenta, fiind dedicata exclusiv clientilor si partenerilor, prin apelarea numarului de urgenta (021) 9602. Ambulanta, terestra sau aeriana, este la dispozitia pacientului non-stop prin echipele de medici specialisti.

Numele Romgermed este sinonim cu increderea, dedicatia si seriozitatea cu care trateaza clientii si partenerii, grija continua pentru satisfacerea nevoilor lor, respectarea angajamentelor si rezolvarea tuturor solicitarilor.

Pareri (1)

  • confidential / Vineri, 12 Decembrie 2014, ora 08:19

    Doua joburi part-time foarte sigure si ofertante 1. Oferte de lucru pe timp de criza! Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Pentru inceput se fac CURSURI GRATUIE prin mail! Cursurile tin 12 Zile ( un curs pe zi). Se asigura contract legal. Castigurile sunt garantate! Peste 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Lucrati din confortul casei Dumneavoastra. detalii, dupa ce trimiteti textul obigatoriu"Info CG" la adresa de email: florp2560@yahoo.ro (Timp le lucru 20-30 minute zilnic) 2. AFACERE GERMANA GRATUITA – USOARA SI SIGURA PENTRU UN VENIT SUPLIMENTAR fara investitii. 2 -35 euro pe zi! Mai multe detalii despre aceasta afacere si inscriere va stau la dispozitie la adresa de mail: florp2560@yahoo.ro cu textul obligatoriu //AGW Info//. (Timp de lucru 5-10 minute zilnic)

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2024, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii