Cauta:
in

Clinica kinetomedica - Dristor

Categorii: Cabinete kinetoterapie
Adresa: STR. DRISTORULUI, NR.81-88, SECT.3, Bucuresti, Titan, Sector 3
Telefon: 031.429.50.58 , 031.421.70.66, 0766735404, 0722555112
Web: http://www.kinetomedica.ro

Descriere

Cabinetul Medical Kinetomedica doreste sa fie primul care abordeaza intr-o maniera diferita fiecare dintre serviciile oferite.

Astfel, daca vorbim despre Masaj fie ca este vorba de masaj de relaxare sau masaj terapeutic, dorim sa introducem prin acesta atat o stare de bine "fizic" dar si "psihic", in asa fel incat, in timpul sedintei de masaj, pacientul sa uite de eventualele probleme pe care le are (pentru acesta se va crea o atmosfera speciala, conceputa cu responsabilitate si profesionalism).

Daca ne referim la sedintele de Kinetoterapie desfasurate in cabinet de kinetoterapie (recuperare) Kinetomedica, precizam ca abordarea va fi de asemenea, deosebita, deoarece se vor utiliza programe terapeutice concepute special pentru fiecare pacient in parte, in functie de evolutia si caracterul afectiunii sale.

Se va lucra deci gradual si individualizat si nu sub forma unui grup in care pacientii fac "exercitii de gimnastica". Dorim sa specificam faptul ca, dupa parerea noastra , kinetoterapia nu este o "gimnastica" compusa din exercitii pe care pacientii le pot efectua si acasa fara supraveghere medicala (cu anumite exceptii), ci un tratament bazat pe tehnici studiate in literatura de specialitate ce au la baza miscarea (de exemplu: tehnicile Kabat sau Bobath, Programul Williams pentru hernie de disc etc ).

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii