Cauta:
in

Clinica Eva

Categorii: Laborator analize medicale, Cabinete obstetrica-ginecologie, Cabinete ecografie (generala), Cabinete neonatologie
Adresa: Strada Paltinis nr. 15, Brasov
Telefon: 0268 333 777 ; 0733 007 343
Fax: 0268 333 777
Web: http://www.clinicaeva.ro/

Descriere

Clinica Eva a fost fondata in 2006 si este o unitate medicala realizata cu capital exclusiv privat.

Clinica Eva este autorizata de Ministerul Sanatatii ca unitate cu paturi de obstetrica - ginecologie, clinica fiind inscrisa in nomenclatorul unic al spitalelor din Romania, fiind totodata autorizata de Directia Judeteana de Sanatate Publica.

Clinica Eva are contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, astfel incat pretul pentru pacientele acesteia reprezinta co-plata actului medical.

La parterul unitatii functioneaza ambulatorul de specialitate format din 4 cabinete de consultatie, o camera de recoltare a analizelor, laborator clinic de analize medicale si cabinet de explorari paraclinice. Aceste cabinete sunt dotate cu aparatura tehnica, astfel incat sa contribuie decisiv la un diagnostic corect.

Primul cabinet dispune de dotarea cu videocolposcop pentru diagnosticul screening al colului uterin care triaza potentialele leziuni cervicale in vederea continuarii investigatiilor specifice.

In al doilea cabinet exista ecograful 3D - 4D Voluson 730 Pro care permite efectuarea ecografiilor morfofetale de cea mai inalta acuratete.

In cel de-al 3-lea cabinet exista dotarea cu colposcop cu contrast de faza care este utilizat in studierea leziunilor colului uterin. In urma unui diagnostic corect si responsabil se poate orienta modalitatea de rezolvare a cazului.

Cabinetul 4 este cabinetul de neonatologie, pediatrie si vaccineologie destinat exclusiv copiilor.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2023, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii