Cauta:
in

Clinica Elit Medical

Categorii: Cabinete reumatologie
Adresa: str. Vasile Lupu, nr. 2, bloc 32 EF, Parter [Piata Eroilor , vizavi de Catedrala "Sf. Ioan Botezatorul"], Ploiesti, Republicii II, Centru
Telefon: 0244-595.038 , 0751-013.485
Web: http://www.elitmedical.ro/

Descriere

Elit Medical va face cunoscut ca:

* pentru efectuarea de analize medicale nu este necesara programare. Recoltarea probelor se face in ordinea sosirii in clinica in intervalul 7.00 - 12.00.
* recoltarea probelor pina la ora 12, da posibilitatea obtinerii rezultatelor in intervalul de timp de la recoltare specificat in lista de analize la rubrica servicii oferite. Conform datelor tehnice de prelucrare cel mai des rezultatele se obtin in 24 - 48 ore de la recoltare.
* Rezultatele obtinute la ecografii, EKG se furnizeaza pe loc cu interpretare diagnostica.


Dotarea tehnica a clinicii noastre include aparatura de ultima generatie (ecograf My Lab 30 CV, EKG P8000 Power- Esaote, Italia) , mobilier medical si utilare tehnica –Fazzini, Italia, precum si colaborarea cu laboratoarele de analize medicale Med-As, Bucuresti.

Ecograful MyLab 30CV, ultima generatie al companiei Esaote, lider in sfera sonografiei este capabil sa satisfaca prin performantele sale tehnice orice cerinta diagnostica in sferele cardiovascular, abdominal, obstretica-ginecologie cu posibilitate de acoperire a mult mai multor campuri diagnostice cu ajutorul celor 41 de sonde capabile de a fi conectate la ecograf.

Pachetul sonde de investigatie- licente soft de analiza face din ecograful MyLab 30CV un real laborator cardiovascular pentru adulti si copii.

Ecografia vasculara Doppler este o investigatie de cea mai inalta performanta in diagnosticul bolilor venoase si efectelor aterosclerozei. Pe langa fidelitatea anatomica mare, aparatul permite obtinerea imaginilor panoramice, necesare medicului chirurg pentru planning-ul operator.

Modulul Ob-gyn permite diagnosticul corect in sfera obstetrica-ginecologie si realizeaza o monitorizare fidela a dezvoltarii fatului, descoperirea celei mai mici probleme in evolutia fatului de la stadiul de embrion pana la momentul nasterii cu obtinerea oricaror masuratori antropometrice si analiza structurii si functiei organelor, vaselor, tesuturilor in formare.

Datorita primului sistem compact de soft de management de date si stocare MyLab 30CV ofera o solutie rapida si usoara de stocare de date si imagini. Noul port USB drive memory stick este o modalitate usoara de a stoca examinarile pacientilor.

Redarea informatiilor sub forma de imagine-poza sau imagini AVI sau BMP realizeaza o arhivare avansata in domeniul managementului datelor pacientilor.

Ecograful MyLab justifica pe deplin locul privilegiat pe care il ocupa examinarea ecografica astazi, atat prin precizie si eleganta, dar mai ales prin accesibilitate, eficienta, rapiditate, fara a fecta structurile organismului uman.
Contact
Informatii Utile
Noutati
Link-uri
Furnizor Casa de Asigurari Prahova

Pareri (2)

  • client / Luni, 18 Iulie 2011, ora 13:48

    Nu mi-a placut nimic !

    Asistentele impertinente si ignorante ! Se vede lipsa experientei si selectia lor superficiala . Dupa ce am cerut un set de analize -recomandat de medicul de specialitate - am fost intrebata cu foarte mare impertinenta, ce analize sunt astea? Nu stia ce anlize sunt si ce reprezinta . Apoi dupa ce mi s-au recoltat 8 eprubete de singe ,am fost anuntata ca s-a coagulat sangele si trebuie sa repet analizele ! E de neacceptat atat lipsa de profesionalism !

  • stefan ion / Luni, 25 Iulie 2011, ora 21:25

    Este dl. dr.ALBU-Medic cardiolog un dr.care te vindeca prin competenta si omenie de toate bolile inimii.Sa-i dea D-ZEU sanatate.

    Modul de programare.Telefonic-care nu functioneaza sau cand au chef asistentele sa raspunda si personal te tin la usa fie vremea cat de rea si dau acces pe rand la una sau doua persoane

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2019, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii