Cauta:
in

Clinica Anima

Descriere

Clinicile Anima, linia de servicii medicale a celui mai mare grup farmaceutic din Romania A&D Pharma, aduc pe piata romaneasca concepul de ingrijire medicala “aproape de tine”.

Anima vine in intampinarea tuturor celor preocupati sa aiba o viata sanatoasa si ii apartine fiecarui pacient si familiei sale. La Anima recunoastem valoarea pe care o aduce individualitatea, diversitatea si grija fata de sanatatea celor apropiati.

Reteaua de clinici Anima este compusa din patru centre medicale, localizate in zonele Victoriei, Delfinului, Pipera si Titan din Capitala, la care se adauga un laborator de mare capacitate, un centru de excelenta in Homeopatie si unul in Osteodensitometrie. In mai putin de 6 luni de la infiintarea lantului, clinicile Anima opereaza in cele patru unitati cu peste 60 cabinete medicale, acoperind toate specialitatile medicale : medicina de familie, Alergologie, Boli Infectioase, Cardiologie, Dermatologie, Diabet si Boli de Nutritie, Endocrinologie, Gastroenterologie, Hematologie, Homeopatie, Medicina Interna, Medicina muncii, Nefrologie, Neurologie, Ginecologie, Oftalmologie, Oncologie, ORL, Stomatologie, Ortopedie, Pediatrie, Pneumoftiziologie, Psihiatrie, Radiologie, Reumatologie, Urologie.

Clinica Anima Victoriei
Str. Buzesti nr. 75-77( Pta Victoriei)

Clinica Anima Titan
Str. Nicolae Grigorescu nr. 20, Bl. CA 14, sector 3

Clinica Anima Delfinului
Sos. Pantelimon nr. 245 ( Pta Delfinului)

Clinica Anima Nusco Tower
Sos Pipera nr. 42, mezanin, Nusco Tower, sector 2

Pana la sfarsitul anului 2011, dorim sa fim la 10 minute distanta de casa sau locul tau de munca cu 20 de centre medicale.

Pareri (4)

  • Sc Marian Cotoi srl / Marti, 24 Mai 2011, ora 16:37

    Sc Marian Cotoi srl solicita o oferta privind medicina munci. Societatea are 12 angajati si profilul este de servici de frumusete si estetica. Astept propunerea dumneavoastra. telefon:0756193999. Va multumesc.

  • Mihaela / Miercuri, 25 Mai 2011, ora 22:26

    Buna ziua! In urma achizitiei unui voucher la aceasta clinica Anima am fost programata, reprogramata apoi iar reprogramata la mai mult de 3 luni din momentul achizitiei (intamplator programul medicului se schimba chiar in ajunul programarii). Lipsa de respect fata de client pentru servicii deja achitate (chiar si cu voucher). Isi "promoveaza" "serviciile", incaseaza banii apoi te trateaza in bataie de joc. Ocoliti pe cat posibil aceasta "clinica".

  • rodica / Marti, 25 Noiembrie 2014, ora 12:07

    Nimic

    Lipsa de profesionalism si de respect fata de pacient.Aceasta este clinica unde am si medicul de familie,Dna Carmen Tudor pe care sa o ocoliti,si firma care asigura medicina muncii.Deceptia este TOTALA.OCOLITI!

  • confidential / Vineri, 12 Decembrie 2014, ora 06:19

    Doua joburi part-time foarte sigure si ofertante 1. Oferte de lucru pe timp de criza! Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Pentru inceput se fac CURSURI GRATUIE prin mail! Cursurile tin 12 Zile ( un curs pe zi). Se asigura contract legal. Castigurile sunt garantate! Peste 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Lucrati din confortul casei Dumneavoastra. detalii, dupa ce trimiteti textul obigatoriu"Info CG" la adresa de email: florp2560@yahoo.ro (Timp le lucru 20-30 minute zilnic) 2. AFACERE GERMANA GRATUITA – USOARA SI SIGURA PENTRU UN VENIT SUPLIMENTAR fara investitii. 2 -35 euro pe zi! Mai multe detalii despre aceasta afacere si inscriere va stau la dispozitie la adresa de mail: florp2560@yahoo.ro cu textul obligatoriu //AGW Info//. (Timp de lucru 5-10 minute zilnic)

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2024, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii