Cauta:
in

Cinema Glendale Studio

Categorii: Cinematografe
Adresa: Str. Cotroceni, nr. 9, Bucuresti, Cotroceni, Sector 5, Sector 6
Telefon: 021/316.32.86
Fax: 021/316.32.85
Web: http://www.glendale.ro

Descriere

Infiintat in anul 1996, cinematograful Glendale Studio este primul cinematograf din tara dotat cu sistem de proiectie Christie si sonorizare de tip DTS surround, propunandu-ne inca de la inceput sa oferim conditii optime de confort publicului cinefil, prin proiectarea peliculelor de succes international. In primii ani de existenta Glendale Studio a fost si sediul clubului Star Trek din Romania. Fani ai aventurilor lui James T Kirk si Jean Luc Picard se intalneau in Cotroceni si faceau schimb de casete si alte materiale.

Ai putea sa spui ca este mic, dar noi preferam sa zicem ca este intim. Deoarece nu se afla chiar in centrul Capitalei, nu este la fel de cunoscut sau frecventat la fel ca alte cinematografe si pare mai degraba un secret bine pazit al cartierului Cotroceni decat o atractie. In afara de sala principala, mai exista o cafenea, unde poti savura o cafea buna, un cocktail sau alte bauturi preferate.

Ghidurile internationale despre Bucuresti il descriu ca fiind un cinematograf serios, pentru amatorii de filme comerciale dar si independente.

Glendale Studio, cunoscut si ca Glendale Art Cafe Cinema este un loc special unde poti viziona o varietate de filme, de la cele de arta pana la comedii savuroase sau cele pline de actiune, te poti distra impreuna cu prietenii la party-ul tau, poti organiza conferinte si evenimente, toate astea intr-o sala de cinema de cinci stele unde esti servit "ca la Capsa" cu bauturile tale preferate, unul dintre putinele locuri in care fumatul este permis, locul in care iti petreci timpul intr-un mod placut . In plus, te rasfatam cu popcorn "cat te tine burta" in fiecare zi a saptamanii, iar in week-end cu oferte speciale - ceai, cafea, racoritoare - incluse in pretul biletului.

Daca vii la cafenea zilnic, intre orele 15.00-17.00 ai parte de Happy Hour: un espresso lung si un suc la doar 10.00 lei.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2020, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii