Cauta:
in

Chopard

Categorii: Magazine bijuterii
Adresa: Șoseaua București-Ploiești 42D, sector 1, Bucuresti, Baneasa, Sector 1
Telefon: +40 731 600 865 ( online)
Web: http://chopard.kultho.ro/

Descriere

Istoria companiei Chopard se împletește într-o armonie deplină cu pasiunea care a condus compania familiei Scheufele pe cele mai înalte culmi ale succesului.

Chopard face dovada pasiunii și angajamentului în colaborarea de lungă durată cu organizatorii evenimentului Mille Miglia. Această istorie comună a dus de-a lungul anilor la realizarea unei colecții de ceasuri impresionante. Pasiunea pentru întrecerile automobilistice s-a făcut simțită și în parteneriatul cu Grand Prix de Monaco Historique - unul dintre cele mai importante evenimente internaționale pentru marii amatori de mașini de curse de epocă. Parteneriatul cu Porsche Motorsport subliniază angajamentul în domeniul curselor automobilistice.

În fiecare an, pasiunea constituie forța propulsoare în evenimentele Festivalului de film de la Cannes. Prin crearea colecțiilor Red Carpet Collection și Palme d’Or, compania face dovada chintesenței strălucirii și extravaganței.

Pasiunea Chopard pentru arta fină a manufacturii se extinde și asupra nuanțelor etice și spirituale. Colectia „Fairmined” constituie parte a drumului Chopard către un lux orientat spre dezvoltarea durabilă, concept adoptat împreună cu fondatoare brandului Eco-Age, Livia Firth. Această inițiativă facilitează achiziția de materii prime create într-un mod durabil și comercializate în condiții legale.

După colecția Haute Joaillerie Green Carpet, Palme Verte este prima gama de bijuterii din aur care a fost creată pentru a respecta conceptul de dezvoltare durabilă.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii