Cauta:
in

Chic Salon 2

Categorii: Manichiura si pedichiura, Coafor si frizerie, Impachetari, Masaj, Epilare definitiva
Adresa: Str. Pictor Gheorghe Tattarescu, nr 6, Bl P2, Sc C, Ap44, Sector 3, Bucuresti, Titan, Sector 3
Telefon: 0728.412.354 , 031.436.42.19
Web: http://www.chicsalon.ro

Descriere

Liposuctie virtuala cu Eximia, Starvac, endermologie, “mezoterapie fara ace”, presoterapie, electrostimulare, impachetari, masaj, coafor, hairstyling, cosmetica, epilare definitiva, laser facial, fotointinerire, manichiura, pedichiura, unghii false.

Chic Salon, centru cu traditie incepand din 2006, este un salon de infrumusetare, slabire si remodelare corporala si este locul ideal in care sa te relaxezi dincolo de scopul principal al vizitei tale la noi: acela de a avea grija de corpul tau si de a deveni din ce in ce mai frumoasa. Principalul nostru obiectiv este sa avem grija de corpul, mintea si frumusetea ta.
Vrei sa scapi de kilogramele in plus si de celulita?
Vrei sa ai un corp bine modelat? Vrei un chip luminos?
Vrei sa fii plina de energie si sa-ti schimbi ritmul de viata?
Vrei sa te relaxezi si sa te simti bine?
Ai nevoie de o schimbare?

Chic Salon este solutia pentru aceste probleme si locul unde, intr-o atmosfera relaxanta, poti beneficia de servicii de inalta calitate, de ultimele inovatii din domeniul beauty.
In plus, pentru ca fiecare femeie este unica, nu promovam pachete predefinite ci personalizam fiecare tratament in parte, in functie de problemele si necesitatile clientilor. Iar ceea ce ne apropie foarte mult de medical si ne dovedeste profesionalismul, este prescrierea de tratamente si de produse destinate utilizarii acasa, pe care clientii nostri le pot achizitiona din salon sau de pe site-ul www.luxbeauty.ro.

La Chic Salon consultatia este gratuita iar tehnicienii nostri sunt specializati international direct la producatorii aparatatelor si produselor profesionale si au studii medicale si estetice:
Tehnicieni:
COAFOR: Ghezea Daniela, Ciulin Marian, Stamate Iulia, Aron Gina
MANICHIURA-PEDICHIURA: Nae Georgiana, Niculae Valentina
COSMETICA: Olteanu Claudia, Pancu Mirela
TRATAMENTE CORPORALE: Dirjan Stefania, Feder Roxana, Robas Elena, Pricop Elena

Aici gasiti servicii complete si cele mai importante aparate si tehnici de infrumusetare, terapii non-invazive si non-agresive, realizate sub supravegherea si indemanarea expertilor nostri.

Datorita terapiilor de slabire pe care Chic Salon le pune la dispozitie (vacuum, liposuctie virtuala, electrostimulare etc.) slabesti localizat, intr-un mod sanatos si fara riscuri.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii