Cauta:
in

Centrul Michelle Beauty & Spa

Categorii: Impachetari, Masaj, Spa
Adresa: Str.Alexandru Cel Bun nr.4, bl.J, Suceava
Telefon: 0745.632.784
Web: http://www.salon-michelle.ro/

Descriere

Special creat pentru femeile active, centrul Michelle Beauty & Spa - cosmetica si modelare corporala impaca bucuria de a va relaxa dupa o zi agitata cu dorinta de a avea un corp si un ten perfect.

Cu servicii exceptionale in domeniul esteticii corporale si faciale, aparate de ultima generatie si tratamente profesionale, echipa centrului nostru va fi alaturi de dumneavoastra pentru a va ajuta in orice problema de estetica corporala si faciala. Fiecare dintre cele care ne vor calca pragul, va avea parte de tratamente personalizate, specifice unui astfel de centru: Starvac, Cellutec, tratamente corporale profesionale, electrostimulare, masaj anticelulitic si de relaxare, tratamente de fermitate, tratamente cosmetice cu produse de ultima generatie Mary Cohr, epilari cu ceara de unica folosinta si traditionala, pensari gene, extensii gene, toate in pachete si bonusuri atractive.

Centrul Michelle Beauty & Spa este situat in zona centrala a orasului, intr-un loc elegant si linistit, intr-un spatiu modern si placut. Va asteptam pentru a beneficia de tratamente corporale si faciale cu rezultate de la prima sedinta.

Un Spa este un loc privilegiat, un spatiu in care fiecare dintre noi avem nevoie nu numai de terapii, ci si de adevarate experiente de relaxare.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2023, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii