Cauta:
in

Centrul Medical Sf. Alexandru

Categorii: Cabinete medicina muncii, Cabinete medicina de familie, Cabinete medicina generala
Adresa: str Rosia Montana, nr. 4, bl. O5, ap. 3, Bucuresti, Militari, Sector 6
Telefon: 0371.146.244
Fax: 021.771.53.03
Web: http://www.sfalexandru.ro/

Descriere

Centrul Medical Sf. Alexandru din Bucuresti sector 6 a luat ființă în 1997 prin eforturile a doi medici specialițti cu specialități complementare:

* Dr. Radu Alecsandru - medic primar Medicina internă și Nefrologie, șeful secției de Medicina internă- Nefrologie de la spitalul Prof. Dr. C-tin Angelescu București, Doctor în Stiințe Medicale.
* Dr. Radu Adriana Claudia - medic primar de laborator la Spitalul Clinic Colentina București.

Experiența profesională și organizatorică din clinici universitare din Romania și Austria a celor doi medici a permis dezvoltarea armonioasă a acestui asezământ medical ambulatoriu.


Serviciile medicale se desfățoara în următoarele domenii:

* medicina internă, cardiologie, nefrologie cu explorari adiționale: EKG de repaus, EKG de efort submaximal si maximal pe covor rulant sau bicicleta, test Holter EKG, ecografie generală, de sân, de tiroidă, de părți moi și cardiacă, oscilometrie, osteodensitometrie, fizioterapie, electroterapie (curenți interferențiali, diadinamici, ultrasunete)
* laborator clinic : hematologie, biochimie, bacteriologie, imunologie, parazitologie, citologie, serologie,virusologie.
* medicina de familie
* medicina muncii

Activitatea domeniilor clinice și a explorarilor complementare este coordonată de Dr. Radu Alecsandru, medic primar în două specialități , comptență în ecografie generală, doctor în științe medicale (1987) cu o experiență clinică și didactică universitară de peste 35 de ani.
Autor a 72 de lucrări publicate în țară și străinătate, membru plin al Asociației Europene de Dializa și Transplant, fondator al primului centru de hemodializă cronică din Romania 1974 Clinica Carol Davila București și lector al primului curs postuniversitar de Nefrologie 1976 pentru medicii specialiști în medicina internă.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii