Cauta:
in

Centrul Medical Diamed Center

Categorii: Spa, Cabinete kinetoterapie, Laborator analize medicale
Adresa: Str. Vasile Gherghel, nr.9, Bucuresti, Grivita, Sector 1
Telefon: 0730.097.553 / 021.224.41.09
Fax: 021.224.41.10
Web: http://www.diamedcenter.ro/

Descriere

In incinta clinicii Diamed gasiti un centru de recuperare medicala modern, dotat cu aparatura de ultima generatie destinat atat recuperarii persoanelor cu afectiuni reumatice, neurologice, ortopedico-traumatice, cat si sportivilor de performanta.

Programele de recuperare sunt individualizate functie de varsta pacientilor, afectiunea de care sufera si au la baza procedee de electro-terapie (toata gama de curenti de joasa si medie frecventa), laserterapie, moorpacking, ultrasunet, magnetodiaflux precum si sedinte de kinetoterapie desfasurate sub indrumarea kinetoterapeutilor nostri, intr-o sala moderna ce beneficiaza de toata aparatura necesara reluarii cat mai rapide a activitatii cotidiene si sportive a pacientilor.

Relaxare la Spa!

Ritmul alert de viata in care traim, stresul cotidian ce se adauga in fiecare zi, ne obliga sa beneficiem de momente de relaxare pentru a putea face fata presiunii zilnice.

Oamenii au din ce in ce mai putin timp pentru ei si fiecare dintre noi merita o zi de rasfat, numai pentru el, un masaj cu uleiuri aromate sau poate sub o ploaie de picaturi calde, o baie relaxanta intr-o cada cu cromoterapie si sonoterapie.

La "Diamed Spa” beneficiezi de oportunitatea de a-ti relaxa mintea, corpul si sufletul oferindu-ti un echilibru perfect, atat mental, cat si emotional.

Spune-ti parerea

Regenerare cod
Copyright © 2001-2021, iMedia Plus Group. Toate drepturile rezervate. Contact | Termeni si conditii